Burgerit

Burgerit

Fresh!Burgerin pihvit ovat kotimaista, puhdasta 100 % naudanlihaa, joka tulee suoraan lähituottajalta, Päijät-Hämeen Lihatukulta. Taatusti tuoreeseen naudanlihaan ei lisätä säilöntä- tai lisäaineita, kuten natriumglutamaattia aromeja vahventamaan. Meiltä löydät myös maukkaat kasvis-, kana- ja lohiburgerit.

Fresh!Burgerit valmistetaan pretzelsämpylään, jossa on kauniin ruskeaksi paahtunut, rapea pinta. Pretzelsämpylän maku vivahtaa suolaiseen – siksi se on loistava yhdistelmä Fresh!Burgerin lihaisan pihvin kanssa. Halutessasi saat hampurilaisesi gluteenittomalla, lisäaineettomalla sämpylällä tai ruiskuorilla.

Hodarit ja Siivet

Hodarit & Siivet

Fresh!Burgerin hodarissa maistuu Kivikylän Kotipalvaamon lihaisa nakki, joka on kääräisty Sinuhen tuoreeseen sämpylään. Kivikylän nakeissa on 87% lähituottajilta hankittua lihaa eikä lainkaan natriumglutamaattia keinotekoisena arominvahventeena. Kivikylän lihaisan nakin löydät myös lasten NakkiKajakki-ateriasta. Ranskalaisemme ovat tehty oikeista perunoista eivät valmisteista. Majoneesidipeissämmekin maistat vain aidot maut.

Salaatit

Smoothiet

Smoothiet & Mehut

Fresh!Burgerin smoothieissa maistat vain raikkaat hedelmät ja marjat juuri sellaisina kuin ne ovat tuoreina ja vasta poimittuina. Aidot marjat ja hedelmät eivät kaipaa sokeria tai lisä- ja säilöntäaineita. Smoothiemme ja mehumme ovat terveellisiä vitamiinipommeja, joilla on hyvä aloittaa päivä tai torjua iltapäivän väsymystä. Meillä nautit aina tuoreista, aidoista mauista!

Jäätelöt

Jäätelöt

Fresh!Coffeessa pääset nauttimaan herkullisen maukkaista SweetLife-jäätelöistä. SweetLifen jäätelöiden ainutlaatuisen täyteläinen maku saadaan korkealaatuisten raaka-aineiden lisäksi oikealla valmistustekniikalla ja erikoislaitteilla. Täyteläiset artesaanijäätelöt sisältävät reilusti vähemmän ilmaa tavallisiin jäätelöihin verrattuna. Halutessasi voit kruunata jäätelösi suklaalla, kekseillä, marjoilla, marengilla tai kastikkeilla. Maista niin ymmärrät, millaista jäätelön kuuluu olla.

Fresh!Coffee

Fresh!Coffee

Fresh!Coffee on lupaus hyvästä kahvista ja aromikkaasta teestä. Keitämme tuoksuvan tuoreet Arvid Nordquist -kahvit ja Teapigs-teet aamuvirkuille, päiväkävijöille ja iltaa istuville. Arvid Nordquist -kahvit ovat kestävästi tuotettuja: niihin käytetään vain sertifioituja ja luomumerkittyjä Arabica-papuja. Teapigs-tee valmistetaan aina vain huippulaadukkaasta teestä eikä laadun suhteen tehdä kompromissejä. Teapigs-tee tehdään vain valikoiduista kokonaisista teelehdistä.

Nauti aidosta luomukahvista tai kuppi aromikasta teetä kahvilassamme lähileipomon valmistamien herkkujen kera tai ota mukaan!