Burgerit

Burgerit

Fresh!Burgerin pihvit ovat kotimaista, puhdasta 100 % naudanlihaa, joka tulee suoraan lähituottajalta, Päijät-Hämeen Lihatukulta. Taatusti tuoreeseen naudanlihaan ei lisätä säilöntä- tai lisäaineita, kuten natriumglutamaattia aromeja vahventamaan. Meiltä löydät myös maukkaat kasvis-, kana- ja lohiburgerit.

Fresh!Burgerit valmistetaan pretzelsämpylään, jossa on kauniin ruskeaksi paahtunut, rapea pinta. Pretzelsämpylän maku vivahtaa suolaiseen – siksi se on loistava yhdistelmä Fresh!Burgerin lihaisan pihvin kanssa. Halutessasi saat hampurilaisesi gluteenittomalla, lisäaineettomalla sämpylällä tai ruiskuorilla.

Burgeri

4,5 €

Päijät-Hämeen Lihatukun 100% naudanlihapihvi, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, JK-tuoretalon Herkkumajoneesi, salaatti, tomaatti

Sinihomeburgeri

5,8 €

Päijät-Hämeen Lihatukun 100% naudanlihapihvi, sinihomejuusto, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, salaatti, tomaatti

Juustoburgeri

5,8 €

Päijät-Hämeen Lihatukun 100% naudanlihapihvi, juusto, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, salaatti, tomaatti

TuplaBurgeri

6,9 €

Päijät-Hämeen Lihatukun 100% naudanlihapihvi x 2, juusto, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, salaatti, JK-tuoretalon Herkkumajoneesi, tomaatti, sipuli

Lohiburgeri

5,9 €

Lohipihvi, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, salaatti, JK-tuoretalon Tartar-majoneesi

Kanaburgeri

5,9 €

Kariniemen broilerin ohut rintafile, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, JK-tuoretalon Chili-majoneesi, salaatti, tomaatti, sipuli

Vegeburgeri

5,5 €

Kasvispihvi, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, JK-tuoretalon Chili-majoneesi, salaatti, tomaatti, sipuli, avokado

Härkisburgeri

5,5 €

Siipikastikkeella maustettu härkkis, sipulirouhe, avokado, salaatti, JK-tuoretalon Chili-majoneesi, premium täysjyväsämpylä

Leikeburgeri

6,5 €

Porsaanleike, Herkkumaan kurkku, talon ketsuppi, JK-tuoretalon Chili-majoneesi, salaatti, tomaatti

Tuplaranch

6,9 €

Päijät-Hämeen Lihatukun 100% naudanlihapihvi x 2, JK-tuoretalon Ranch-majoneesi, juusto, sipuli, salaatti, tomatti, suolakurkku, premium täysjyväsämpylä

Vuohenjuustokana

7,3 €

Kariniemen broilerin ohut rintafile, vuohenjuusto, paholaisen hillo, rucola, talon majoneesi, premium täysjyväsämpylä

Lasten Burgeri

2,9 €

Päijät-Hämeen Lihatukun 100% naudanlihapihvi, Heinzin ketsuppi, salaatti, Pelle-pehmosämpylä

Maalaisperunat

2,5 €

Vaihtoehtoisesti voit valita juuresranskalaiset perunoiden tilalle

BurgerAteriat

+3,0 €

Kaikki burgerit on mahdollista ostaa ateriana. Ateriaan kuuluu perunat ja vapaavalintainen juoma

Hodarit ja Siivet

Hodarit & Siivet

Fresh!Burgerin hodarissa maistuu Kivikylän Kotipalvaamon lihaisa nakki, joka on kääräisty Sinuhen tuoreeseen sämpylään. Kivikylän nakeissa on 87% lähituottajilta hankittua lihaa eikä lainkaan natriumglutamaattia keinotekoisena arominvahventeena. Kivikylän lihaisan nakin löydät myös lasten NakkiKajakki-ateriasta. Ranskalaisemme ovat tehty oikeista perunoista eivät valmisteista. Majoneesidipeissämmekin maistat vain aidot maut.

Hodari

5,1 €

Kivikylän pitkä nakki, Sinuhen kauralesesämpylä, kaalipikkelssi, paahdettu sipuli, ketsuppi, sinappi

Siivet

5,5 €

HK:n pulleita kanansiipiä, Buffalo-kastike, talon chilimajoneesi, kurkkutankoja

Fish & Chips

4,0€

Maalaisperunat ja lohipihvi

NakkiKajakki

4,0 €

Maalaisperunat, Kivikylän nakkeja, kotimainen kurkku & tomaatti

KanaKajakki

4,0€

Maalaisperunat, friteerattu Saarioisten kanan sisäfile, kotimainen kurkku & tomaatti

Majoneesidippi

1,0 €

Kotimaisia maustettuja majoneesidippejä: valkosipuli, herkku, chili ja tartar

Ateriat

+3,0 €

Hodarit ja siivet on mahdollista ostaa ateriana. Ateriaan kuuluu perunat ja vapaavalintainen juoma

Salaatit

Salaattipöytä

15,9 €/ kg

Fresh!Burgerista löydät myös monipuolisen salaattipöydän, mistä voit koota mieleisesi salaatin. Voit käydä hakemassa salaatin mukaasi töihin tai nauttia sen paikan päällä. Salaattipöydästä löydät muun muassa kotimaisia Varpion yrttejä, salaattia, kurkkua ja tomaattia sekä luomukananmunia, kotimaista raejuustoa, Kariniemen kanafilettä, Torino-pastaa, katkarapuja ja kinkkua sekä muita tuoreita hedelmiä ja vihanneksia saatavuuden mukaan. Lisukkeina ovat talon omat kotimaiset salaatinkastikkeet sekä Pekan leivän luomuruispala ja Pelle-pehmosämpylä.

Smoothiet

Smoothiet & Mehut

Fresh!Burgerin smoothieissa maistat vain raikkaat hedelmät ja marjat juuri sellaisina kuin ne ovat tuoreina ja vasta poimittuina. Aidot marjat ja hedelmät eivät kaipaa sokeria tai lisä- ja säilöntäaineita. Smoothiemme ja mehumme ovat terveellisiä vitamiinipommeja, joilla on hyvä aloittaa päivä tai torjua iltapäivän väsymystä. Meillä nautit aina tuoreista, aidoista mauista!

Fresh!Smoothie

4,5 €

Talon oma smoothie

Smoothie

2,9 €

Mehuizan smoothie

Mangajo

2,9 €

Vihreä tee mehut

Mehuiza

1,9 €

Tuoremehut

Jäätelöt

Jäätelöt

Fresh!Coffeessa pääset nauttimaan herkullisen maukkaista SweetLife-jäätelöistä. SweetLifen jäätelöiden ainutlaatuisen täyteläinen maku saadaan korkealaatuisten raaka-aineiden lisäksi oikealla valmistustekniikalla ja erikoislaitteilla. Täyteläiset artesaanijäätelöt sisältävät reilusti vähemmän ilmaa tavallisiin jäätelöihin verrattuna. Halutessasi voit kruunata jäätelösi suklaalla, kekseillä, marjoilla, marengilla tai kastikkeilla. Maista niin ymmärrät, millaista jäätelön kuuluu olla.

Pallojäätelö

3,5 € / 5,5 €

1 jäätelöpallo / 2 jäätelöpalloa

Fresh!Coffee

Fresh!Coffee

Fresh!Coffee on lupaus hyvästä kahvista ja aromikkaasta teestä. Keitämme tuoksuvan tuoreet Arvid Nordquist -kahvit ja Teapigs-teet aamuvirkuille, päiväkävijöille ja iltaa istuville. Arvid Nordquist -kahvit ovat kestävästi tuotettuja: niihin käytetään vain sertifioituja ja luomumerkittyjä Arabica-papuja. Teapigs-tee valmistetaan aina vain huippulaadukkaasta teestä eikä laadun suhteen tehdä kompromissejä. Teapigs-tee tehdään vain valikoiduista kokonaisista teelehdistä.

Nauti aidosta luomukahvista tai kuppi aromikasta teetä kahvilassamme lähileipomon valmistamien herkkujen kera tai ota mukaan!

Kahvi

1,9 € / 2,2 €

Espresso

2,2 €

Espresso Macchiato

2,4 €

Cappuccino

2,6 €

Café Latte

3,0 €

Café Crème

3,0 €

Americano

3,0 €

Haudutettu tee

1,6 €

Pussitee

1,6 €