Lisäaineetonta rotukarjan paistilihaa

Fresh!Burgerin pihvit ovat kotimaista, puhdasta 100 % naudanlihaa, joka tulee suoraan lähituottajalta, Päijät-Hämeen Lihatukulta. Taatusti tuoreeseen naudanlihaan ei lisätä säilöntä- tai lisäaineita, kuten natriumglutamaattia aromeja vahventamaan. Meillä maistat burgerissasi vain aidon lihan maun.

Mehevän pihvin ympärille rakentuu jäljittelemätön Fresh!Burgerin hampurilainen tuoreista vihanneksista, luomumausteita ja maukkaasta pretzelsämpylästä.

Pretzelsämpylä

Hampurilaissämpylöiden uusin tulokas ja maailmanluokan suosikki on pretzelsämpylä. Nopea kylvetys soodavedessä ennen paistamista saa aikaan kauniin ruskeaksi paahtuvan, rapean pinnan. Pretzelsämpylän maku vivahtaa suolaiseen – siksi se on loistava yhdistelmä Fresh!Burgerin lihaisan pihvin kanssa. Halutessasi saat hampurilaisen myös ruisleivällä tai gluteenittomalla, lisäaineettomalla sämpylällä.

Panostamme kaikissa tuotteissamme tuoreuteen ja aitoihin makuihin. Lähilihasta valmistetut pihvit, pretzelsämpylät ja raikkaat lisukkeet tekevät Fresh!Burgerin hampurilaisista aidosti parempaa pikaruokaa.

Fresh!Coffee

Fresh!Coffee on lupaus hyvästä kahvista. Keitämme tuoksuvan tuoreet, aromikkaat Arvid Nordquistin luomukahvit aamuvirkuille, päiväkävijöille ja iltaa istuville. Arvid Nordquist -kahvit ovat kestävästi tuotettuja: niihin käytetään vain sertifioituja ja luomumerkittyjä Arabica-papuja. Nauti aidosta luomukahvista ravintolassamme lähileipomon valmistamien herkkujen kera tai ota mukaan!

Arabica-pavuissa on erityisen rikas aromi. Kahvin vivahteikas maku tulee siitä, että pavut kasvavat korkealla vuoristossa, jossa ne kypsyvät hitaasti. Ne poimitaan ammattitaitoisesti käsin valikoiden mukaan vain kypsät pavut. Fresh!Burgerin kahvi on 100-prosenttisesti Arabica-pavuista valmistettua, täyteläistä ja tuoretta.

Hodareita ilman natriumglutamaattia

Fresh!Burgerin hodarissa maistuu Kivikylän Kotipalvaamon lihaisa nakki, joka on kääräisty Sinuhen tuoreeseen sämpylään. Kivikylän nakeissa on 87 % lähituottajilta hankittua lihaa eikä lainkaan natriumglutamaattia keinotekoisena arominvahventeena.

Haluamme, että tiedät myös ruokasi alkuperän. Siksi hankimme tuoreet raaka-aineet lähituottajilta ja kotimaisilta valmistajilta. Samalla tuemme arvokasta suomalaista työtä.

Vain terveellistä suolaa

Tavalliseen suolaan verrattuna ruususuola sisältää vähemmän natriumia ja moninkertaisesti enemmän hyvänlaatuista rautaa, kaliumia ja magnesiumia. Käsittelemättömän ruususuolan punertava väri tuleekin sen sisältämistä mineraaleista. Ruususuolassa on kaikkiaan 84 mineraaliaineenvaihduntaamme säätelevää alkuainetta. Ravintorikas ruususuola tuo Fresh!Burgerin ranskalaisiin luontaisen aromin.

Puhdas ruususuola louhitaan kallioperän uumenista, jossa se on suojassa saasteilta ja sadevedeltä. Se on jalostamatonta suolaa, jonka alkuaineet ovat luonnollisessa muodossaan. Ruususuola, joka tunnetaan myös vuori-, kristalli- tai intiaanisuolan nimellä, maistuu aromikkaammalle kuin tavallinen suola.

Aidosti maukkaat smoothiet ja mehut

Fresh!Burgerin smoothieissa ja mehuissa maistat vain raikkaat hedelmät ja marjat juuri sellaisina kuin ne ovat tuoreina ja vasta poimittuina. Aidot marjat ja hedelmät eivät kaipaa sokeria tai lisä- ja säilöntäaineita. Smoothiemme ja mehumme ovat terveellisiä vitamiinipommeja, joilla on hyvä aloittaa päivä tai torjua iltapäivän väsymystä – nappaa vaikka mukaan ravintolastamme!