Aitoja makuja

Meillä saa herkutella – ilman huolta

Haluamme, että jokainen suomalainen voi syödä hyvin ja terveellisesti. Siksi toimme markkinoille aidosti parempaa pikaruokaa tarjoavan Fresh!Burgerin.

Läheinen työ tuottajien ja tavarantoimittajien kanssa mahdollistaa monipuolisen ja tuoreen tuotevalikoiman ja edullisuuden. Henkilökuntamme tekee aina parhaansa, jotta voisit nauttia ruokailustasi tai pienestä herkutteluhetkestäsi vaivattomasti. Ruokalistamme tuotteet ovat laadukkaita ja terveellisiä nautittavaksi. Tervetuloa meille syömään yksin, yhdessä tai vaikka koko perheellä!

Syö hyvin, voi hyvin

Ruokalistallamme on perinteisiä pikaruokia terveellisesti valmistettuna. Burgerit paistamme 100 % kotimaisesta naudanlihasta. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun  ja myös gluteenittomille on myös runsaasti vaihtoehtoja.

Halutessasi hampurilaisiimme voit vaihtaa vakiosämpylämme pretzel-,tai premiumsämpylään,tai -ruiskuoreen.

Sämpylävaihtoehdot
salaatti freshburger

Raikasta salaattia

Meillä on myös monipuolinen salaattipöytä josta voit koota itsellesi mieleisen  salaattiannoksen. Salaattiannoksesi hinnoitellaan painon mukaan.

Makean nälkään

Aloita päiväsi tuoreella kahvilla Fresh!Coffeessa. Kahvilassamme voit nauttia kahvin lisäksi myös leivonnaisiamme. Valikoimistamme löytyy runsaasti niin makeita kuin suolaisiakin makupaloja.

smoothie freshburger

Maista kuuluisa smoohtiemme

Nappaa mukaasi suuren suosion saaneen raikkaan Smoothiemme! Makeampaan herkutteluun löydät jäätelövalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja.