Aitoja makuja

Meillä saa herkutella – ilman huolta

Fresh!Burger tuo aitoja makuja, sopivan kokoisia annoksia sekä monipuolisia vaihtoehtoja oikeasti parempaan herkutteluun. Ruokailijoita kuunnellen suunnitellut annokset ja tuoreet raaka-aineet takaavat nautinnollisia hetkiä ruokalajista riippumatta. Meiltä löydätkin laajan menun burgereista kevyempään salaattiin ja keittoihin sekä herkut raskaammasta mättöruuasta nopeisiin välipaloihin ja miellyttäviin kahvihetkiin. Myöskään erikoisruokavaliota noudattavien asiakkaiden ei tarvitse poistua meiltä nälkäisinä.

Asiakkaidemme ohella, meille tärkeää on myös raaka-aineiden arvostaminen. Siksi kehitimmekin uuden menun joka auttaa minimoimaan ruokahävikin syntyä. Tarjoamme lähes koko valikoiman jokaisen tarpeeseen sopivina annoskokoina, jolloin nälkä lähtee ilman että ruokaa jouduttaisiin heittämään hukkaan. Tästä eleestä kiittää varmasti myös lapset jotka ovatkin meille aina tervetulleita, tietenkin koko perheen kera!

Syö hyvin, voi hyvin

Ruokalistallamme on perinteisiä pikaruokia terveellisesti valmistettuna. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja myös gluteenittomille on myös runsaasti vaihtoehtoja.

Halutessasi voit vaihtaa burgeriemme vakiosämpylän gluteenittomaan-, VHH -sämpylään tai -ruiskuoreen.

Sämpylävaihtoehdot

Raikasta salaattia

Meillä on myös monipuolinen salaattipöytä josta voit koota itsellesi mieleisen  salaattiannoksen. Salaattiannoksesi hinnoitellaan painon mukaan.

Makean nälkään

Aloita päiväsi tuoreella kahvilla Fresh!Coffeessa. Kahvilassamme voit nauttia kahvin lisäksi myös leivonnaisiamme. Valikoimistamme löytyy runsaasti niin makeita kuin suolaisiakin makupaloja.

smoothie freshburger

Maista kuuluisa smoothiemme

Nappaa mukaasi suuren suosion saaneen raikkaan Smoothiemme! Kokeile kaikkia makuja, mikä on suosikkisi? Mansikka, Mustikka Mango vai Vihersmoothie?

Makeampaan herkutteluun löydät jäätelövalikoimastamme useita vaihtoehtoja.